SUOMEKSI  |  SVENSKA  |  ENGLISH
YRITYS  |  KOHTEET  |  YHTEYSTIEDOT      


Plauen, Saksa, August-Bebel-Strasse 110, €

 
Plauen, Saksa, August-Bebel-Strasse 110  

Neljännen kerroksen, kauniin talon valoisa kolmio 62,75 m2. Kylpyhuoneessa on kaakelipinnat. Keittiö on uusi. Omistaja on tilannut uuden keittiön ja sen asennuksen. Tämä sisältyy kauppahintaan. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja myös asunnon kunto on siisti.

Vastike - 282 €/kk. Vuokrattu - 538 €/kk.

Erittäin hyvä vuokratuotto !

Ennen asunnon vuokrausta asunnossa oli tehty täydellinen pintaremontti ( mm. katot, seinät, asennettu laadukas laminaatti kaikissa huoneissa paitsi keittiössä ). Valokuvat oli tehty ENNEN remonttia eivät ne vastaa todellisuutta. Asunto vuokrattu vuonna 2014. Vuokralaiset ovat tyytyväisiä ja maksavat vuokransa ajallaan.

Autolla matka Berliinistä tai Münchenistä Plaueniin kestää alle kolme tuntia. Asunto on vapaa ja tämän tasoisen asunnon velatonhinta on suhteellisen alhainen. Asunto ei kaipaa minkäänlaista remonttia. 

Talo sijaitsee lähellä unohtumatonta vanhaa kaupunkia (Altstadt). Plauen on vanha, kaunis ja perinteinen saksalainen kaupunki, jossa on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja terasseja. Kaupunki tiedetään myös siitä, että vuonna 1905 siinä rakennettiin Euroopan suurin kivisilta. Plauen on 71.000 ihmisen kaupunki, Vogtlandkreisin pääkaupunki, Karlovy Varyn (70 km) ja Bayerin rajan lähellä.

Ilman laatu kaupungissa ja ympäristössä on hyvä, hyvät vedet ja hieno arkkitehtuuri.
Talvisin voi lasketella, rinteitä on paljon lähialueilla, voi uida isossa uimahallissa -http://www.freizeitanlagen-plauen.de/HTMLSites-401-Stadtbad_Plauen.aspx ja viettää muutenkin hienon kaupunkiloman. 
Kaupungissa on lukuisia kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja muitan ajanviettopaikkoja. Kesällä voi uida kahdessa avo uimalassa, isossa, ”meren kokoisessa”, järvessä, purjehtia, ottaa aurinkoa.

25-40 km etäisyydellä on kaksi mineraalivesistään tunnettua kaupunkia:                        

Bad Elster - http://www.bad-elster.de ja                                                                      

Bad Brambach - http://www.badbrambach.de/bad-brambach/startseite

Kaupan kohde on täysin velaton. Varainsiirtovero - 3,5%.

Kuvia Plauenin kaupungista + Kuvia Plauenin ympäristöstä

+358(0)40 193 5555, info@campitec.fi














































































N´┐Żyt´┐Ż suurempi kartta

 
CAMPITEC OY | ISO ROOBERTINKATU 42 | 00120 HELSINKI | PUH +358 (0)40 193 5555 | INFO@CAMPITEC.FI