SUOMEKSI  |  SVENSKA  |  ENGLISH
YRITYS  |  KOHTEET  |  YHTEYSTIEDOT      


Plauen, Siegenerstrasse 17, €

 
Plauen, Siegenerstrasse 17  

Ullakkoasunto ! Kauniin talon valoisa kolmio 80,34 m2. Aurinkoinen ! Kylpyhuoneessa on kaakelipinnat. Vastike - 194,97 euroa. Asunto on vapaa. Turvallinen sijoitus: neliöhinta alle 365 euroa / m2 ! 

Kaupungissa on hyvin ystävämielistä väestöä. Plauenin sijainti on maantieteellisesti aivan mainio, koska siitä on helppo matkustaa kaikkialle Eurooppaan, 
sillä se on melko keskellä Eurooppaa ja etäisyyden ovat lyhyitä ottaen huomioon Saksan nopeat moottoritiet. Katsokaa vaikka kartasta.

Kaupungissa on hyvin ystävämielistä väestöä. Plauenin sijainti on maantieteellisesti aivan mainio, koska siitä on helppo matkustaa kaikkialle Eurooppaan, sillä se on melko keskellä Eurooppaa ja etäisyyden ovat lyhyitä ottaen huomioon Saksan nopeat moottoritiet. Katsokaa vaikka kartasta.

Ilman laatu kaupungissa ja ympäristössä on hyvä, hyvät vedet ja hieno arkkitehtuuri.

Talvisin voi lasketella, rinteitä on paljon lähialueilla, voi uida isossa uimahallissa - http://www.freizeitanlagen-plauen.de/HTMLSites-401-Stadtbad_Plauen.aspx ja viettää muutenkin hienon kaupunkiloman. 

Kaupungissa on lukuisia kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja muitan ajanviettopaikkoja. Kesällä voi uida kahdessa avo uimalassa, isossa, ”meren kokoisessa”, järvessä, purjehtia, ottaa aurinkoa. Kuvia Plauenin kaupungista + Kuvia Plauenin ympäristöstä

25-40 km etäisyydellä on kaksi mineraalivesistään tunnettua kaupunkia:                         - Bad Elster - http://www.bad-elster.de ja                                                                       - Bad Brambach - http://www.badbrambach.de/bad-brambach/startseite

Hinta on velaton.

Hintaan sisältyy kaikki asuntokauppaan liittyvät sivukulut, paitsi varainsiirtovero. Varainsiirtovero Plauenissa on 3,5 %. 

Yrityksemme, Campitec Oy, huolehtii kaikista asuntokauppaan liittyvistä asioista ennen ja kaupan jälkeen, mm. huolehtii, että kauppaprosessi etenee lain mukaan ja toimii ostajan edunvalvojana, eli saatte kaikki saatavilla olevat asiakirjat ja tiedot, löytää ammattilaisen valtion notaarin, lakimiehen (jos on tarvetta), tulkin, käy neuvottelut myyjien, isännöitsijän ja huoltoyhtiön kanssa. Selvittää oleelliset ja pienetkin asiat ostajalle. Auttaa arkisissa asioissa kuten. tilinavaus, sähkösopimuksen tekeminen jne.


MYYTYNäytä suurempi kartta

 
CAMPITEC OY | ISO ROOBERTINKATU 42 | 00120 HELSINKI | PUH +358 (0)40 193 5555 | INFO@CAMPITEC.FI