SUOMEKSI  |  SVENSKA  |  ENGLISH
YRITYS  |  KOHTEET  |  YHTEYSTIEDOT      


Plauen, Saksa, Chamissostrasse 38, €

 
Plauen, Saksa, Chamissostrasse 38  

Kodikas ja valoisa yksiö 30 m2 (29,79 m2) kauniissa talossa Saksan Plauenissa. Asunnon ikkunat sekä kadulle, että rauhalliselle sisäpihalle. Ullakkoasunto ! Juuri remontoitu, heti vapaa ! Keskuslämmitys. Kylpyhuoneessa on kaakelipinnat. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja myös asunnon kunto on siisti. Putkiremontti on tehty. Tehkää tarjous.

Ellei asuntoa käytä itse, asunnon ostamisesta tulee säännöllinen passiivinen tulonlähde, mikäli sen vuokraa. Vuokrausmahdollisuus - 230-250 € / kk. Vastike on 78 € / kk. Vuokratuotto on n. 1.800 - 2.000 euroa vuodessa. Asiakkaamme ovat saaneet tuottoa jo vuodesta 2010 hankittuaan itselleen useita sijoitusasuntoja.

Plauen on vanha, kaunis ja perinteinen saksalainen kaupunki, jossa on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja terasseja. Autolla matka Berliinistä tai Münchenistä Plaueniin kestää alle kolme tuntia. Asunto on vapaa ja tämän tasoisen asunnon velatonhinta on suhteellisen alhainen. Talo sijaitsee ydinkeskustassa, lähellä unohtumatonta vanhaa kaupunkia (Altstadt). Plauen on vanha, kaunis ja perinteinen saksalainen kaupunki, jossa on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja terasseja. Kaupunki tiedetään myös siitä, että vuonna 1905 siinä rakennettiin Euroopan suurin kivisilta. Plauen on 71.000 ihmisen kaupunki, Vogtlandkreisin pääkaupunki, Karlovy Varyn (70 km) ja Bayerin rajan lähellä.

Ilman laatu kaupungissa ja ympäristössä on hyvä, hyvät vedet ja hieno arkkitehtuuri.Talvisin voi lasketella, rinteitä on paljon lähialueilla, voi uida isossa uimahallissa -http://www.freizeitanlagen-plauen.de/HTMLSites-401-Stadtbad_Plauen.aspxja viettää muutenkin hienon kaupunkiloman. Kaupungissa on lukuisia kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja muitan ajanviettopaikkoja. Kesällä voi uida kahdessa avo uimalassa, isossa, ”meren kokoisessa”, järvessä, purjehtia, ottaa aurinkoa. Kuvia Plauenin kaupungista + Kuvia Plauenin ympäristöstä25-40 km etäisyydellä on kaksi mineraalivesistään tunnettua kaupunkia:               

Bad Elster - http://www.bad-elster.de ja                                                                    

Bad Brambach - http://www.badbrambach.de/bad-brambach/startseite

Kaupan kohde on täysin velaton. Varainsiirtovero - 3,5 %.

Kuvia Plauenin kaupungista + Kuvia Plauenin ympäristöstä

Yrityksemme, Campitec Oy, huolehtii kaikista asuntokauppaan liittyvistä asioista ennen ja kaupan jälkeen, mm. huolehtii, että kauppaprosessi etenee lain mukaan ja toimii ostajan edunvalvojana, eli saatte kaikki saatavilla olevat asiakirjat ja tiedot, löytää ammattilaisen valtion notaarin, lakimiehen (jos on tarvetta), tulkin, käy neuvottelut myyjien, isännöitsijän ja huoltoyhtiön kanssa. Selvittää oleelliset ja pienetkin asiat ostajalle. Auttaa arkisissa asioissa kuten. tilinavaus, sähkösopimuksen tekeminen jne.

+358(0)40 193 5555, info@campitec.fi


MYYTY


































































 
CAMPITEC OY | ISO ROOBERTINKATU 42 | 00120 HELSINKI | PUH +358 (0)400 51 1001 | ANTONWEG@CAMPITEC.FI