SUOMEKSI  |  SVENSKA  |  ENGLISH
YRITYS  |  KOHTEET  |  YHTEYSTIEDOT      


Tiedotteet

Taloussanomien artikkelistä selviää, että Saksan asunnot ovat alihinnoiteltuja.

Linkki artikkeliin tai pdf-tiedostoon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kauppalehti: Asuntosijoittaja: Lähde Kotkaan

Hyvää tuottoa etsivän asuntosijoittajan kannattaa nyt kääntää katseensa suunta Kotkaan, kertoo Arvopaperin Arvoasunnot-lehti. Monien muiden etujen lisäksi erikoishoukuttimena on Venäjä läheisyys.

Asuntojen hinnat ovat Arvoasunnot-lehden mukaan Kotkassa nyt ostajan kannalta kohdallaan. Myös vuokrataso on hyvä ja kaupankäynti vilkasta.

Erityisen hyviä sijoituskohteita ovat keskustan pienet kerrostalohuoneistot, mutta myös hieman kauempana sijaitsevia rivitaloasuntoja kannattaa katsella. Niistä ovat kiinnostuneet etenkin venäläiset ostajat.

Paikallisen OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtaja Marko Turunen kuitenkin toppuuttelee heitä, jotka kuvittelevat vuolevansa kultaa kaupoissa venäläisostajien kanssa. Venäläiset ovat laatutietoisia eivätkä maksa ylihintaa.

Pääkaupunkiseudulla asuvalle asuntosijoittajalle Kotka on siinäkin mielessä houkutteleva vaihtoehto, että se sijaitsee käytännön asioiden hoidon kannalta tarpeeksi lähellä ja siellä on jatkuva pienten vuokra-asuntojen tarve.

Arvoasunnot-lehti laskee, että Kotkan keskustan yksiö takaa helposti noin kymmenen prosentin bruttovuokratuoton.

Asuntokannan ikä voi tuottaa ongelmia sijoitusasunnon ostajalle. Suuri osa Kotkan keskustan kerrostaloista on tullut siihen ikään, jossa niihin joudutaan tekemään putkiremontti. Se syö helposti yksiön arvon.

Ostajan kannattaa siis varmistaa remonttitilanne.

Keskustan vanhojen kerrostalohuoneistojen neliöhinnat liikkuvat nyt 1 600 - 1 700 eurossa.

Kotkan lisäksi asuntosijoittajan on syytä haravoida muitakin Kymenlaakson kohteita. Tilastokeskuksen mukaan Kouvolassa neliöhinta on 1 222 euroa.

Kauppalehti

Kts. Campitecin sijoitusasunto Kotkassa - Kolmio, 77,5 m2, 64.999 euroa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lehdistötiedote

Uusi Asuntorahasto sijoittaa Saksaan

Campitec Oy on tuonut tavallisten kansalaisten ulottuville avoimen ja sijoittajaystävällisen Asuntorahaston. Rahaston sijoittajaystävällisyys perustuu pieneen sijoituskynnykseen ja alhaisiin hallinnointipalkkioihin. Campitec hankkii Asuntorahastoon turvalliset ja korkeatuottoiset sijoitusasunnot Saksasta.

Asuntorahastoon kerätyt pääomat sijoitetaan vain huoneistoihin ja kiinteistöihin, eikä osakkeisiin, joukkolainoihin, korkopapereihin tai vastaaviin. Tämä takaa sen, että sijoitettu pääoma on mahdollisimman turvattu. Campitec Asuntorahasto on Suomen ensimmäinen piensijoittajille tarkoitettu asuntorahasto, joka sijoittaa sataprosenttisesti vain asuntoihin ja kiinteistöihin.

Saksa on tällä hetkellä yksi Euroopan kiinnostavimmista kiinteistösijaintipaikoista. Tähän johtopäätökseen tuli vuonna 2010 tehty tutkimus ”Emerging Trends in Real Estate Europe 2010“, jonka PricewaterhouseCoopers laati yhteistyössä Urban Land Institute (ULI) kanssa. Listassa ensimmäisenä ja toisena München ja Hampuri , kahdeksantena on Berliini. Samassa tutkimuksessa Helsinki sijoittui vasta sijalle 14.

”Vallitsevan asuntomarkkinatilanteen mukaan kun vuokratuotot Suomessa harvoin nousevat yli kuuden prosentin, Campitec Asuntorahaston tarjoama kymmenen prosentin tuotto on vahva ja mielenkiintoinen vaihtoehto monelle sijoittajalle”, sanoo Campitecin toimitusjohtaja Anton Kudryavtsev.

Lisätietoja:
Anton Kudryavtsev, toimitusjohtaja, Campitec Oy, puh. 040 193 5555, info@campitec.fi

Campitec Oy lyhyesti:
Campitec Oy on erikoistunut sijoitusasuntojen ja -kiinteistöjen myyntiin Suomessa ja Saksassa.
www.campitec.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilinavauksen lisäksi 1. maaliskuuta 2011 alkaen Campitec Oy auttaa asiakasta rahoituksen saamisessa saksalaisesta pankista. Saksankielisen lainahakemuksen täyttäminen ja Campitec Oy:n osallistuminen pankin kanssa käytävien lainaneuvotteluihin kuuluuvat myös tähän palveluun.

 
Yhteistyökumppanit
Tiedotteet
 
Saksan asunnot ovat alihinnoiteltuja

Kauppalehti: Asuntosijoittaja: Lähde Kotkaan

Lehdistötiedote: Uusi Asuntorahasto sijoittaa Saksaan

Lehdistö
 
Talouselämä: "Asuntorahasto on vielä varakkaan herkku"

Turun Sanomat: "Tapiola tuoreimpia tulokkaita markkinoilla, syksyllä mukaan lähtee Campitec"

Turun Sanomat: "Piensijoittajille avautuu rahasto syksyllä"

Jokakoti.fi: Hyväkuntoinen kaksio idyllisestä Saksasta vain 19 000!"

CAMPITEC OY | ISO ROOBERTINKATU 42 | 00120 HELSINKI | PUH +358 (0)40 193 5555 | INFO@CAMPITEC.FI